La patinoar a avut loc jocul de Revelion Million Dollar Game pentru designeri și arhitecți

Pe 25 decembrie, în ziua Crăciunului catolic, în singurul restaurant de pe patinoarul VDNKh a avut loc cel de-al doilea joc Who Wants to Be a Millionaire Game by Finex. Acest program festiv de Anul Nou a fost deschis de Marina Melekhova, co-proprietarul companiei, precum și de gazda Dmitri Dibrov.

Pentru a rezuma rezultatele din acest an, aș dori să mulțumesc fiecărui partener pentru loialitatea și dragostea lor pentru produs, precum și pentru cele mai creative proiecte. Am decis să facem al doilea joc în stil Românesc, deoarece reflectă cel mai bine tema familiei și a tradiției.

– a declarat Marina Melekhova.

Într-o zi atât de glorioasă de Crăciun catolic, ai privilegiul de a concura pentru un milion direct din sală

– Dmitri Dibrov a adăugat.

Cele șase echipe principale au fost Svetlana Borzhievskaya și Nasiba Baimatova, Andrey Ilievsky și Yulia Ilievskaya, Alexey Uglov și Olga Sinyavskaya, Yulia Arslanova și Sergey Tsurkan, Anastasia Kononova și Alexey Vanyaev, Elena Alexeeva și Zaira Baranova.

Cel mai bun rezultat al partidei a fost obținut de al cincilea cuplu.. Anastasia Kononova și Alexey Vaniaev.

Acesta a fost al doilea finalist al sezonului, primii fiind aleși la meciul de deschidere din 27 noiembrie. Câștigătorii au fost designerii Olga Chernenko și Olga Alekseeva.

Citește mai mult  Panasonic taie părul lin și fără efort
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: