LaCie lansează unitatea Apple

Brandul premium Seagate Technology a prezentat un hard disk detașabil pentru noul MacBook.

Unitate LaCie™ Porsche Design Mobile Drive a fost conceput special pentru utilizatorii de Mac®. Dispune de un port USB-C, astfel încât se potrivește perfect cu noul MacBook®. Iar carcasa din aluminiu nu amintește întâmplător de cel mai recent Apple® laptop. Datele pot fi copiate prin cablu sau prin Time Machine®. Dar este potrivit și pentru utilizarea pe PC Include un adaptor care permite dispozitivului să se conecteze la porturile USB 3 standard.0 ( Tip-A ) sau USB 2.0.

Porsche Design Mobile Drive funcționează rapid transmite fotografii, clipuri video și alte fișiere aproape instantaneu. Unitatea este compactă și se potrivește cu ușurință în orice geantă. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța acestuia Carcasă robustă din aluminiu cu o grosime de 3 mm. Alegerea unui hard disk de 500GB, 1TB sau 2TB. Un nou design realizat de renumitul studio Porsche Design.

Citește mai mult  ZTE creează un cub de breloc pentru un smartphone
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: