LEICHT București și Details au deschis un club pentru designeri și decoratori

Pe 14 octombrie, în noua clădire a Școlii Detail Studio, a fost inaugurat clubul Detail – LEICHT București.

Fotografia: ( Tatyana Rogova ( Detail Design School ) și Dmitri Bukhanov ( LEICHT București ).

Designerii și decoratorii din București au un nou loc de întâlnire. Era vorba de "Clubul detaliilor" LEICHT București la Spiridonovka 4. Acesta se află într-o clădire din secolul al XIX-lea, în care s-a mutat recent Școala de Design Detaliat. Clubul este decorat în stilul unui conac Românesc și oferă posibilitatea de a petrece timp cu persoane cu aceleași idei, de a împărtăși experiențe, de a organiza întâlniri și ateliere de lucru. Și, de asemenea, o selecție de modele LEICHT.

Marea deschidere găzduită de LEICHT București și Școala de Detaliu, a reunit invitați și parteneri de la ambele companii. Un spectacol culinar viu în bucătăria germană LEICHT, băuturi răcoritoare, șampanie și o tragere la sorți pentru premii din partea partenerilor și organizatorilor evenimentului. Partenerii evenimentului au fost Manders, Loffilab și ASKO.

În imagine: Tatiana Gorshkova, cântăreața Alyona Sviridova, Dmitri Bukhanov ( LEICHT București ) și Natasha Barbier ( revista Mezzanine ).

În imagine: Alexei Eliseev ( Manders ) și Maria Romanova ( arhitect, designer ).

În imagine: decoratoarele Ilona Menshakova și Irina Markidonova ( Sisters Design ).

În fotografie: Elena Gunderina ( Grupul de situri ) și Dmitri Bukhanov ( LEICHT București ).

În fotografie: Dima Rangelov ( ASKO ).

Citește mai mult  Conferința de design 2016 a avut loc la Kazan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: