LG prezintă următoarea generație de ecrane

Noua generație de panouri OLED Flexible Open Frame și ecranele digitale LCD Ultra Stretch extind linia de afaceri a LG.

LG Electronics a prezentat noi soluții de afaceri la Integrated Systems Europe ( ISE ) 2017 la Amsterdam. Este vorba de panouri OLED flexibile Open Frame OLED și In-Glass Wallpaper OLED, precum și de ecrane LCD destinate nu numai mediului de afaceri, ci și educației, industriei ospitalității și multor alte sectoare.

Tehnologia OLED din cadrul ecranului digital OLED Flexible Open Frame permite ecranului însuși să emită lumină, astfel încât nu este nevoie de iluminare din spate, iar rezultatul este o calitate ridicată a imaginii, cu negri profunzi și cea mai fidelă reproducere a culorilor. Panourile OLED sunt subțiri și flexibile, astfel încât puteți schimba curbura ecranului, chiar și după instalare.

O altă soluție OLED de la LG- Un afișaj OLED de 65 de inci cu vedere dublă, curbat, cu un design subțire și versatilitate a designului. Ecranul este format din opt panouri OLED flexibile cu două fețe, andocate împreună. Fiecare panou funcționează la o rezoluție 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli individuali, iar platforma încorporată ( SoC ) împreună cu 128 GB de memorie internă garantează o redare perfectă a conținutului Ultra HD.

Afișajul informativ In-Glass Wallpaper OLED este format din panouri OLED ultra-subțiri, cu două fețe, încastrate într-o carcasă de sticlă. Pentru a profita la maximum de spațiul disponibil, display-ul In-Glass Wallpaper este disponibil în variante pentru instalare la sol sau suspendată.

La ISE 2017, LG a prezentat, de asemenea, ecrane OLED pentru pereți video de 65" și 55". Acestea pot fi utilizate atât în modul portret, cât și în modul peisaj. Vizitatorii standului LG de la ISE au văzut un perete video format din douăsprezece LCD-uri, fiecare cu diagonala de 55 de inci. Panourile sunt echipate cu rame ultra-subțiri, ceea ce vă permite să creați pereți video de informații de dimensiuni și mai mari.

Citește mai mult  Panasonic actualizează firmware-ul camerei
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: