#LGCommandDobra maraton de donatori la Teritoriul simțurilor pe forumul de tineret Klyazma susținut de Stanislav Cherchesov

LG Electronics susține pentru al patrulea an forum educațional pentru tineri din toată România "Teritoriul simțurilor la Klyazma". Cea de-a 92-a zi a donatorului de sânge din LG, organizată de Ministerul Sănătății din România și Agenția Federală Medicală și Biologică, a avut loc la complexul mobil de colectare a sângelui al Centrului de sânge al Agenției Federale Medicală și Biologică.

Ambasadorul LG Goodwill, o actriță și cântăreață celebră, a susținut evenimentul donatorilor Anastasia Makeeva și președinte al LG Electronics în România și CSI Dl Il Hwan Lee.

Punctul culminant al schimbării "Generației de bunăvoință" Ambasador al bunăvoinței LG, antrenor principal al echipei de fotbal a Rusiei Stanislav Cherchesov. El a mulțumit tinerilor pentru participarea la Ziua Donatorului și, într-o discuție prietenoasă, a vorbit despre cele mai importante componente ale victoriei, responsabilitatea și planurile de viitor.

Antrenorul principal a fost întâmpinat de guvernatorul regiunii Vladimir Svetlana Orlova și conducerea forumului. De asemenea, participanții au avut ocazia de a-i mulțumi încă o dată lui Stanislav Salamovici în timpul ceremoniei de închidere de pe scena principală.

Ziua donatorului la forumul "Teritoriul sensului", la care au participat aproximativ 100 de persoane, a continuat maratonul în sprijinul donatorilor de sânge #LG TeamDobroda, preluând ștafeta de la București de la renumiții antrenori ruși.. Valeria Gazzaeva, Leonid Slutsky Serghei Ovchinnikov. Maratonul de donații în fotbal 2018 ( al 8-lea pentru LG ) a fost demarat de antrenorul principal al echipei de fotbal din România, Stanislav Cherchesov, la Ziua Donatorilor LG și Eldorado Business Partners.

Inițiativa, care a avut loc între 23 februarie și 8 martie, a inclus și o bună bătălie sportivă și competițională între de Andrei Yeshchenko și Ksenia Kovalenko. Maratonul a fost continuat de Ziua Donatorilor cu partenerul de afaceri și inițiative sociale Capital Group, care a avut loc pentru prima dată pe teritoriul Centrului Internațional de Afaceri din București, București City la complexul mixt Capital City. În cadrul inițiativelor de bunăvoință, Ambasadorii LG ai bunăvoinței au, în ultimii ani și în ultimii ani Valery Karpin, Denis Glushakov, Artem Rebrov, Roman Shirokov, Evgeny Lovchev și Vyacheslav Malafeev, Anton Shunin, Guilherme Marinato.

Citește mai mult  Lada Podolska despre modernism, cei mari și cei puternici

LG derulează un proiect de voluntariat corporatist de 10 ani, devenind astfel. primul partener al Ministerului rus al Sănătății și al Agenției Federale de Medicină și Biologie în cadrul Programului de dezvoltare a donării voluntare de sânge și componente sanguine în rândul comunității de afaceri. LG și-a stabilit obiectivul de a implica donatorii, partenerii de afaceri și mass-media în promovarea importanței donării, precum și de a implica activ tinerii. Inițiativa LG în 2012- prima jumătate a anului 2018. maratoane de donatori – «Trenul inovării și al faptelor bune, Nava "Tehnologia bunătății", «Maratonul aerian al bunătății, «70 de ani de victorie, precum și "Inițiativele spațiale de bunătate" în colaborare cu ORCK.

Al doilea maraton al donatorilor de fotbal #LG TeamDobra a fost lansat în martie 2018, ca o continuare a proiectului din 2017. Peste 60 de sportivi remarcabili au devenit ambasadori ai bunăvoinței LG: campioni olimpici Alexei Nemov, Tatiana Navka, Nikolai Valuyev, Anton Shipulin, Maria Petrova și Alexei Tikhonov, Maria Butyrskaya, Dmitri Sautin, Svetlana Khorkina, Irina Chashchina, Alexei Voyevoda, Alexander Zubkov, Konstantin Tszyu, Alexander Legkov, Nikolai Kruglov și multe altele.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: