Magazinul Muzeului Alcantara din Milano

Alcantara concept shop se deschide la Milano.

Un muzeu în curs de desfășurare Magazinul Alcantara s-a deschis la Milano. Este un spațiu de nouă generație, un loc în care se pot descoperi tendințele actuale, inovațiile, ideile interesante și proiectele de ultimă oră. Interiorul magazinului a fost proiectat de arhitectul Massimo Locatelli ( Massimo Locatelli ). «Magazinul-Muzeu, Situat la intersecția dintre străzile San Pietro all'Orto și Pietro Verri- Un spațiu care expune o selecție de obiecte din domenii foarte diferite. Veți găsi articole vestimentare, exemple impresionante de design auto, obiecte de design interior avangardist și multe altele.

Pe lângă cumpărături, magazinul Alcantara va oferi, de asemenea, inspirație și informații despre tendințele viitoare. Piedestalurile în formă de bule prezintă bijuterii, rochii exclusive și colecții capsulă, inclusiv piese personalizate. Arcuri și panouri cu imprimeuri romantice ascund colțuri intime. Va fi expusă o motocicletă Triumph legendară, construită la comandă, cu un scaun acoperit cu material Alcantara. Acolo este amplasat un scaun de la o mașină Lamborghini în contrast cu un scaun Cappellini punctele de vedere a doi designeri total diferiți, uniți de o căutare comună a perfecțiunii. De asemenea, magazinul expune artiști contemporani precum Jacopo Mazzetti și caligraful chinez Qin Feng.

Citește mai mult  REHAU Mic dejun arhitectural
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: