Mania ceaiului s-a terminat

Ceremonia de închidere a festivalului Tea Manomania a avut loc la restaurantul Tarantino din București pe 15 decembrie.

Evenimentul s-a încheiat cu o călătorie fascinantă prin tradițiile de ceai din întreaga lume, la care au participat 30 de restaurante, Fabrica Imperială de Porțelan și Școala de Design de Detaliu, Muzeul Pastila din Kolomna, La fel ca și un număr mare de gurmanzi și cunoscători de ceai. Ceremonia de închidere a Festivalului Chai Manomania a avut loc pe 15 decembrie la restaurantul "Tarantino". În timpul ceremoniei, au fost anunțate rezultatele concursului Sweetest Tea Party, Câștigătorii au primit premii. Magazinul Tea Mania a acordat un ghid și maestru de ceai din Kolomna Ekaterina Yakovleva o cutie cu diferite ceaiuri de la Tea of Life "Tea Court", Mousse de Peroni, caramel de violete Kloomba. Un serviciu de ceai de la Fabrica Imperială de Porțelan i-a fost atribuit Anastasiei Zagudayeva pentru o fotografie cu Humpty Dumpty și mireasa sa la un ceai.

Oaspeții au degustat cele mai extraordinare ceaiuri în timpul ceremoniei. Oolong Fujian de Sud "Iron Goddess of Mercy" restaurant "Tarantino" împreună cu "Maestrul ceaiului". Ceaiul de Crăciun cu mirodenii, rooibos și vanilie împreună cu ceaiul Total Tranquility ( Cup of Life ) ceai cu mentă, lemn dulce, petale de trandafir, mușețel și alte ingrediente organice au fost prezente la Tea of Life. Trei compoziții de autor ( ceai de mandarine cu conuri de brad, ceai de ananas și ghimbir, cașcaval oriental de hibiscus cu mirodenii ) au fost pregătite de Artem Dubin, bar-managerul restaurantului Colours. Ceaiul de zmeură cu salvie, lemongrass, miere și un ingredient secret a fost oferit de Ekaterina Kholopova directorul cafenelei pentru adolescenți, UnderSon. Și niciunul dintre invitați nu a putut ghici ingredientul secret. Și cu un cadou de la clubul de ceai "MoiTea" a devenit Wuishan Wuishan Oolong Aroma de Mii de Li.

Citește mai mult  Deschiderea i Saloni WorldWide București 2017

Festivalul Tea Manomania, care a avut loc la București în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie, a fost plină de momente importante.. verificați-le pe site-ul oficial al festivalului.

Doriți să recreați atmosfera unei petreceri calde de ceai în propria casă?? Cele mai bune seturi de festival și ceaiurile extraordinare Tea of Life sunt disponibile la Teahomania.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: