Maria Vatolina despre primăvară și renovare

Ce lucrări de reparații merită făcute în primăvară? Care sunt soluțiile pentru o reamenajare interioară ieftină? Merită să redecorezi în timpul unei crize?? Spune designerul Maria Vatolina.

În imagine: Designerul Maria Vatolina.

Despre renovarea de primăvară. Primăvara este considerată a fi momentul reînnoirii, al unui nou început. Anumite reparații în apartament merită în primăvară. De exemplu să se ocupe de încălzire. Mulți oameni amână această problemă până în timpul verii, așteptând să se oprească încălzirea, pentru a simplifica comunicarea cu societatea de administrare. Pe de o parte, este convenabil, dar, pe de altă parte, nu este în întregime fiabil.. pentru că vara încălzirea este oprită, nu se poate verifica calitatea lucrărilor. Sunt încă zile însorite de primăvară cel mai bun moment pentru a vă alege culorile de vopsea. Iarna, lumina rece și ternă, distorsionează foarte mult atât culorile în sine, cât și percepția lor de către noi.

Pe principiul sezonalității. Psihologia oricărei persoane funcționează astfel încât în timpul verii se dorește să se aleagă culori ușoare, proaspete, accesorii luminoase, iar iarna oamenii preferă "dens" scheme de culori, texturi spectaculoase. Dar un proiect durează cel puțin un an pentru a fi finalizat, astfel încât fiecare proiect are timp să "crească" Ambele sunt adaosuri sezoniere. De aceea, nu respect principiul sezonalității în munca mea.

O casă cu accent chinezesc. Proiectul a fost realizat într-o atmosferă de deplină libertate și încredere cu clienții. Deci, este luminos și îndrăzneț. Interiorul se bazează pe constructivism, cu volume mari de încăperi, un studiu vizual simplu, dar foarte precis al proporțiilor camerelor, al amenajării, al modelelor de tavan și al șemineului. Datorită numărului mare de pereți despărțitori de zonare, din sticlă transparentă, sculptată cu motive chinezești, cu țesătură de mătase întinsă în pereți, interiorul este clar vizibil din toate zonele casei, menținând în același timp capacitatea de a izola camerele. Ideea decorativă – o lectură modernă a stilului chinezesc. Proiectul constă într-o mulțime de obiecte personalizate, iar principalele elemente decorative nu sunt elemente decorative tradiționale din China, ci propria mea interpretare personală a stilului chinezesc.

Citește mai mult  Magazinul Muzeului Alcantara din Milano

Despre tehnicile de renovare a bugetului. interioarele pot fi vizibil împrospătate până la primăvară cu soluții mai puțin costisitoare. Unul dintre cele mai de succes O schimbare de culoare, care se face cel mai bine primăvara. În această perioadă a anului, suntem pregătiți emoțional pentru o schimbare, iar această dorință naturală ar trebui transformată în acțiune prin aruncarea gunoiului vechi și revopsirea casei. În lumina razelor de primăvară puteți vedea mai bine ce anume trebuie refăcut, unde este "uzura" decorare și are nevoie de renovare, unde tehnicile de decor sunt depășite și este nevoie de idei noi, care sunt ca în aer primăvara. În cele din urmă, este mult mai ușor să alegeți o schemă de culori în sezonul de lumină.

"Acest apartament este un penthouse cu două etaje în modernul bloc Triumph Palace. Clădirea economică planificată de arhitect ( 3,6 m înălțime a tavanului, ferestre din podea până în tavan ) a fost punctul de plecare pentru nașterea unui stil destul de "rustic". Griul a fost ales ca și culoare principală. Proprietarilor nu le-a fost teamă să introducă culori vii și elemente avangardiste, cum ar fi insula din bucătărie – un bloc de piatră, panouri mari de vitralii inspirate de grafica lui Vasarelli, oglinda din baia de oaspeți sub forma unui spermatozoid uriaș și cabina de duș "Tarantino"…

Despre renovarea în situații de criză. Renovarea locuinței pe timp de criză economică merită. Este una dintre cele mai eficiente modalități de a te înveseli, de a alunga gândurile sumbre, de a te conecta la o stare de spirit pozitivă și de a obține energie pentru a merge mai departe. Altceva este că în timpul crizei ar trebui să faci o reparație cu mijloace mai modeste. Totul poate fi util: uneori, constrângerile financiare oferă un stimulent pentru soluții ieftine, dar interesante. Conform observațiilor mele, criza a fost chiar benefică: clienții mei au ales cu mai multă atenție mobilierul și materialele, iar stilul mai "inteligent" a devenit la modă Cultura de consum. Mulți au învățat să își definească clar nevoile, să nu ia totul de peste tot, ci să își cântărească deciziile. Rezultatul acestei abordări este evident – proiecte mai bine gândite și mai interesante din punct de vedere funcțional.

Citește mai mult  Olga Dragunova despre principalele tendințe textile ale sezonului

Proiecte plate interesante

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul LVA-INTERIOR Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: