Master-class susținut de Vladislav Spitsyna, co-fondator al Front Architecture

Pe 23 martie, co-fondatorul Front Architecture, Vladislav Spitsyn, va susține un masterclass la școala de arhitectură MARSH din cadrul Artplay Design Centre, Nizhnyaya Syromyatnitskaya str., 10, pp.2, etajul 5. Înscrierea la eveniment de la ora 18:30, master class-ul începe la ora 19:00.

Înregistrarea este obligatorie

Arhitectura frontală Înființată în anul 2000, specializată în proiectare arhitecturală pentru proprietăți rezidențiale și comerciale. Are o practică extinsă în segmentul HORECA, lucrând în domeniul designului interior public și corporativ, precum și în proiecte de planificare urbană și peisagistică. Printre clienții Front Architecture- companii industriale, bănci, lanțuri hoteliere internaționale.

Masterclass-ul lui Vladislav Spitsyn precede intensiv Școala de Arhitectură "Re( New ) Atelier de renovare a clădirii, începând cu data de 29 martie. Programul se adresează profesioniștilor care doresc să își dezvolte competențele în domeniul reamenajării, reconstrucției și reprogramării clădirilor și zonelor. Situl istoric al fabricii de bumbac Balashikha va fi folosit ca teren de antrenament pentru participanții la programul intensiv. Înainte de începerea cursului, organizatorii îi invită pe toți participanții să învețe despre cele mai bune practici în conservarea și transformarea mediului istoric, precum și despre teoria și practica reconstrucției pe baza unor exemple reale.

Citește mai mult  Bosch Green Tools produce burghie pentru toate aplicațiile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: