Masterclass susținut de arhitectul italian Marcantonio Ragone

La 10 aprilie va avea loc masterclass-ul "Tăierea superfluului… Piatra naturală din Italia pentru arhitectura și designul Românesc".

Marcantonio Ragone ( Marcantonio Ragone ) master class la Casa Centrală de Arhitectură. Un arhitect italian va vorbi despre tendințele actuale în arhitectură, va împărtăși particularitățile utilizării pietrei în interior și pe fațade și va învăța cum să transforme piatra într-o adevărată operă de artă.

Arhitectul va explica, de asemenea, complexitatea lucrului cu un furnizor de marmură și piatră naturală direct din Carrara Concursul este deschis pentru înscrieri, el fiind expertul IMM Carrara, o companie care susține și promovează producătorii italieni de piatră. O discuție informală cu reprezentanții lor va avea loc la sfârșitul masterclass-ului. Invitații la eveniment vor avea, de asemenea, șansa de a câștiga o excursie în Italia și o cină italiană.

Aflați mai multe despre atelier și înregistrați-vă pentru a participa la el.
Citește mai mult  REHAU Mic dejun arhitectural
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: