Miel danez

Asociația designerilor danezi aduce talentul la Maison & Objet 2010. Mielul balansoar al lui Povla Kjaer are întotdeauna un loc de onoare în colecție: culoarea lânii de miel este un ghid pentru tendințele sezonului curent.

Artizanat danez – Asociația Meșteșugarilor Danezi- Cu sprijinul guvernului, colectează anual cele mai bune lucrări ale designerilor industriali din întreaga țară și le promovează pe piața externă.
Peste o săptămână, 16 lucrări create de 28 de tineri autori vor călători la Paris pentru expoziția Maison&Objet. Și, bineînțeles, Povl Kjer ( Povl Kjer ) un miel balansoar a cărui soartă întreaga lume o urmărește de patru ani.

În imagine: Leagănul Oaie și Miel, proiectat de Povl Kjær.

Un cuplu de "mama miel și miel" A devenit un semn distinctiv al meșteșugului danez. Este al patrulea an la rând, doar că de fiecare dată a fost vopsită în culorile la modă ale sezonului.

Tema ediției din acest an a Crafts Collection-14 este "durabilitatea" ( Eng. autodezvoltare durabilă ). Și "ungulate" au fost vopsite în culori mai tradiționale decât în trecut.

Când era la modă să fii eco-friendly, oile erau în floare și verzi, cu moda culorilor vii.. cu lână de culoare magenta. Acum, când producătorii gravitează în jurul naturalului, lâna de oaie este "à la naturaire" reflectă perfect tendința globală.

Citește mai mult  ARCH București 2020
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: