Mobilier Tommy M acum în România

Pentru prima dată în România, TEAM 7 prezintă în exclusivitate mobilier din piele tapițată de la brandul german de modă Tommy M.

Colecția de mobilier tapițat a brandului german Tommy M este disponibilă în showroom-urile de design interior TEAM 7 din toamna anului 2015. Canapele, fotolii, poufuri, canapele și scaune contemporane create pentru Tommy M de designerul Thomas Machalke ( Thomas Machalke ) în piele naturală de lux. Marca germană de mobilier Tommy M a fost înființată în 2003. Este renumit pentru crearea de mobilier cu piele inovatoare, care este obținută prin prelucrarea materialului cu ajutorul opticii. Mobilierul tapițat conceput pentru Tommy M de tineri designeri în devenire este produs în orașul german Lichtenfels din Franconia Superioară. Nu numai pielea este folosită în producție, ci și o gamă largă de țesături la modă. Mobilierul Tommy M are un design universal, care se potrivește perfect atât la interioarele rezidențiale, cât și la cele comerciale.

Citește mai mult  Debut în denim
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: