Muzeu de vânzare

Târgul de antichități TEFAF 2013, cea mai mare expoziție de antichități din lume, s-a încheiat pe 24 martie în orașul olandez Maastricht. Eveniment important în viața fiecărui colecționar.

265 de galerii de antichități din 20 de țări au organizat o expoziție de 4 miliarde de dolari la TEFAF. dolari. Din punct de vedere al designului și al calității lucrărilor expuse, fiecare stand este comparabil cu o expoziție de profil din oricare dintre muzeele de arte frumoase din capitală.Specialitatea principală a TEFAF ( picturi Old Master nu mai târziu de secolul al XVIII-lea ).

Expoziția în ansamblu este atât de bogată și diversă încât oferă o perspectivă fascinantă asupra istoriei artei din Antichitate până în zilele noastre. Totul, de la picturi, fotografii și mobilier la lucrări de artă aplicată și bijuterii, este expus. Vedeta târgului din acest an Portretul unui om nobil de Diego Velazquez. La standul galeriei Otto Nauman acest mic tablou a fost evaluat la 14 milioane de dolari.

Acesta a fost contestat de "Venus of Metal" Jeff Koons la standul Galeriei Gagosian, renumitul retailer de artă contemporană. În fiecare an, TEFAF atrage cunoscători și colecționari de artă, experți în muzee și comercianți de artă din întreaga lume. Aici se fac milioane de dolari, se beau mii de pahare de șampanie și se gustă din arta adevărată, fără falsuri.

Citește mai mult  Oferta de primăvară la My America
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: