Nava amiral TAKARA BELMONT se află acum la București

Prima navă amiral a TAKARA BELMONT a fost inaugurată oficial la București pe 10 septembrie, la ARTPLAY.

Corporația japoneză TAKARA BELMONT creează mobilier și echipamente pentru saloane de înfrumusețare, centre de afaceri și birouri. Tandem, care reprezintă interesele producătorului japonez în România și în țările CSI, a anunțat deschiderea oficială a salonului emblematic cu echipamente TAKARA BELMONT din București. Ceremonia de deschidere a avut loc pe 10 septembrie la ARTPLAY Design Centre.

Printre invitații evenimentului s-au numărat partenerii și clienții TAKARA BELMONT – proprietari și manageri de saloane de înfrumusețare și frizerii familiarizați cu produsele TAKARA BELMONT. Spațiul salonului este împărțit în mai multe zone conceptuale. O machetă a unui scaun de coafor pentru bărbați din celebra linie The Apollo este expusă într-o locație centrală. Capacitățile sale au fost demonstrate în timpul unui curs de măiestrie susținut de celebrul stilist Arthur Barber.

În plus, a fost demonstrat conceptul ONE STEP SERVICE. Acesta este completat de o spălătorie auto mobilă RS Oasis și de un fotoliu multifuncțional LUAR și este conceput pentru a oferi întregul spectru de servicii de salon într-un singur loc. Un alt exponat.. Chiuveta inovatoare YUME DX, proiectată ergonomic pentru salonul de coafură, pentru tratamente spa și relaxare.

Nava amiral TAKARA BELMONT va deveni un loc de desfășurare a atelierelor și seminariilor educaționale susținute de lideri de renume internațional din industrie.

Citește mai mult  Casa lui Finn Juhl
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: