O casă de vis

Un prânz de preAnul Nou dedicat deschiderii showroom-ului Danhaus CUBE a avut loc la București, pe 13 decembrie, în cadrul ECODOMEXPO.

Danhaus oferă clienților săi un sistem inteligent Case din Danemarca: 80% din construcția unei case provine dintr-o fabrică din Europa. Sunt disponibile soluții personalizate sau de serie. Mai multe opțiuni pentru a alege de la, există chiar și o cabană complet finisată și mobilată. Aceasta este casa care a fost deschisă pe strada Vasilisa Kozhina, str. 19.

Partenerii Danhaus sunt responsabili pentru o completare elegantă a casei. Mobilier, instalații și accesorii pentru Danhaus CUBE furnizate de brandul danez BoConcept. De la camera de zi și sufragerie la dormitor și birou toate în cele mai bune tradiții ale designului danez. Gătitul în stil german: bucătării ALNO cu aparate Miele. Obiecte sanitare și plăci ceramice în casă de Villeroy& Boch, cel mai vechi producător de obiecte sanitare și porțelan din Europa. Și toate obiectele sanitare.. de la Grohe, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de robinete, sisteme de duș și accesorii pentru baie și bucătărie. Parchetul de la Junckers și ferestrele de la Velux au oferit un cadru demn.

În imagine: Maxim Fedotov ( CEO al Danhaus România ) Galina Mushurova ( arhitect al proiectului Danhaus CUBE ).

În fotografie: Anna Deneva ( Marketing Communications Manager, GROHE România ).

Foto: Ekaterina Ushakova ( manager de proiect ALNO ) Natalya Kleymenova ( PR-manager pentru BoConcept ).

În fotografie: Alexander Korinenko ( Director de vânzări al Miele CIS ).

În fotografie apar Dmitrij Kadenski ( director comercial Junckers ) Sharon Roberts ( director regional Junckers ).

Citește mai mult  O fereastră către Europa

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: