Olga Kochetkova și Olga Novokshchenova despre tendințele modei textile în 2016

Atitudinea față de produsele textile diferă de la o piață la alta? Ce textile vor fi la modă în 2016? Cum să reîmprospătați un interior cu textile rapid și cu un buget? Vorbesc Olga Kochetkova și Olga Novokshchenova, decoratoare textile la Cucumbers Textile Decoration Studio.

Despre covor în interior Românesc. Olga Kochetkova: Ei iubesc covoarele în România. Avem o țară multinațională și, istoric vorbind, a fost așa încât covorul.. este un indicator al bunăstării proprietarilor de locuințe. Clima afectează, de asemenea, și.. Iarna ne dorim mai ales căldură și confort. În ultimii ani, am observat o tendință de a tinde spre minimalism în domeniul textil. Dacă înainte, clienții ruși preferau stilul clasic, acum aleg adesea designul modern, formele simple și materialele nobile.

Despre textile în România și Europa. Olga Kochetkova: Lucrăm în principal cu clienții ruși, dar adesea își mobilează casele în străinătate. Și, uneori, este mai convenabil pentru ei să comande covoare și perdele aici. Cred că este o chestiune care ține de abordarea individuală. Individualitate- Cel mai mare lux într-un interior. Atitudinea față de textile diferă în România și în Europa?? După părerea mea, este o chestiune de gust. Suntem norocoși cu clienții noștri toată lumea are un gust estetic și un simț al stilului excelente. Deși trebuie remarcat faptul că noi, de exemplu, nu avem o cultură a așternutului atât de dezvoltată ca în Europa. Studio Cucumbers încearcă să umple acest gol.. Gama noastră de produse gata făcute este concepută astfel încât fiecare să își poată crea propriul set individual într-un anumit stil. Oferim, de asemenea, seturi de mobilier de pat gata făcute, care sunt foarte diferite de cele două perne simetrice obișnuite. Iar dacă un client nu reușește să își găsească materialul textil de vis.. Îl vom face cu plăcere la comandă.

Citește mai mult  Pomul de mai

În fotografie: proiect textil – Studio Cucumbers, arhitect D. Furmanov.

Despre clienți pasionați. Olga Kochetkova: Într-unul dintre ultimele noastre proiecte, clientul a fost atât de entuziasmat de decorarea textilă a casei sale, încât, în timp ce călătorea prin Europa, s-a trezit dimineața devreme și a mers în piețele de antichități în căutare de tapiserii rare, pe care le-am inclus cu plăcere în conceptul proiectului. În cadrul aceluiași proiect, a fost creat un platou de masă brodat cu fir de aur și decorat cu pietre semiprețioase. Broderii indieni ( da, numai bărbații de acolo fac o treabă atât de elaborată- Au o mână mai fermă ) a lucrat timp de trei luni.

Despre tendințele modei în 2016. Olga Novokshchchenova: Materiale naturale, ecologic Cea mai durabilă tendință din ultima vreme va fi relevantă și în 2016. Se folosesc din ce în ce mai mult țesături precum inul, lâna și bumbacul. Confortul și funcționalitatea vor fi factorii decisivi în alegerea tapițeriei și a textilelor decorative. Ne putem permite experimente îndrăznețe. O varietate de imprimeuri florale și modele geometrice vor fi în tendințe. Nu vă fie frică de culoare: combinați muștarul cu albastru strălucitor, smaraldul și acvamarinul cu fucsia. Liliacul, toate nuanțele de violet, albastru și portocaliu sunt la modă. Culoarea marsala, aflată în tendințe, continuă să se impună și în 2015. Marsala – O nuanță de vin cald și adânc, un burgundia stins. Se asortează bine cu nuanțe de gri, nisip, maro. Pe lângă acestea, culorile pastelate, cum ar fi liliacul, albastrul, trandafirul de cuarț vor fi, de asemenea, relevante. Cu toată varietatea de opțiuni, provocarea pentru designer este.. Ajutați clientul să își definească zona de confort, fie că este eclectică, minimalistă, clasică modernă sau eclectică. Pentru a înțelege ce schemă de culori va ajuta la crearea stării de spirit potrivite la domiciliu: o combinație de culori contrastante sau pasteluri, nuanțe naturale sau monocrome colorate…

Citește mai mult  Sport cu Antonio Citterio

O modalitate rapidă de a împrospăta un interior. Olga Kochetkova: Textile- cel mai simplu și mai eficient mod de a schimba în bine un interior. Apropo, în ultima vreme am fost adesea abordat cu o astfel de sarcină – integrarea vizuală a elementelor de interior folosind textile cu mobilierul existent în casă. O rezolvăm prin înlocuirea tapițeriei mobilierului sau a husei scaunelor, a perdelelor, a lenjeriei de pat și de masă. Mobilierul tapițat poate fi, de asemenea, realizat la comandă de către atelierul nostru; materialul este selectat în cadrul conceptului textil al interiorului. Când compari "înainte" și "după" — Diferența este evidentă. Variantele pot fi practice și de paradă, de vară și de iarnă. Adăugați capace de lumină și perdele de lumină Și veți obține acea senzație de prospețime și răcoare de care aveți nevoie vara. Am avut un client care a cerut o soluție coloristică pentru ca textilele să fie "legate" Cu flori în grădină. A ieșit foarte bine! Așadar, nu există limite pentru creativitate.

Despre designul accesibil. Olga Kochetkova: Bugetul este stabilit de către client, dar în etapa inițială de comunicare cu acesta, îl orientăm că lucrăm doar cu țesături profesionale, ale căror costuri încep de la 30 euro/m.. Prețul este influențat în continuare de creativitatea și de gradul de conștientizare a mărcii. Este o modalitate excelentă de a economisi bani Pentru ceva care necesită o mulțime de textile, alegeți țesături neutre, accesibile pentru fundal; accente ( perne decorative, ornamente ) alegeți de la branduri elegante, scumpe.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: