OVERALL: o nouă colecție limitată de IKEA și designeri africani

Pe 16 mai 2019, o nouă colecție în ediție limitată a fost pusă în vânzare în magazinele IKEA din România, care este concepută pentru a extinde spațiul de comunicare, de exprimare și pentru a aduce împreună oameni din diferite culturi.

Colecția GENERALĂ – este un proiect unic, care combină designul scandinav cu stilul african fierbinte. IKEA a lucrat la această serie în parteneriat cu organizatorii conferinței anuale Design Indaba, care se concentrează pe designul global și african de diferite tendințe. Împreună cu zece designeri și artiști din cinci țări africane, designerii IKEA au explorat tradițiile moderne ale vieții urbane africane. Rezultatul este o colecție de 33 de produse care reprezintă o sinergie de idei contemporane și meșteșuguri tradiționale. Colecția include nu numai piese de mobilier, ci și veselă, textile și o geantă de cumpărături realizată din materiale reciclate.

Designul genților shopper a fost creat de fondatorii studioului Reforma Studio Hand Riad și Mariam Hazem. Pentru a le crea, ei au folosit benzi strălucitoare de material fibros, care a fost obținut din producția de deșeuri de ambalaje pentru chipsuri.

Designer și arhitect din Coasta de Fildeș Issa Diabaté Fabricat din placaj natural, neprocesat. Poate fi asamblat, dezasamblat și decorat cu ușurință în stilul dumneavoastră individual.

Designeri Bethan Rainer și Naeem Bivigi a explorat tradițiile domestice pentru a proiecta veselă care să ofere o abordare mai confortabilă a gătitului și servirii mâncării.

Selly Rabi Kane, designer vestimentar și artist din Senegal, care a creat un coș care repetă modelul codiței împletite. Iar covoarele fără scame, cu modele geometrice mari, au fost create de Laduma Ngxokolo din Africa de Sud.

Citește mai mult  Evoluția Flexform de la Milano

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: