Panasonic purifică în mod inteligent aerul

Panasonic a dezvoltat o nouă generație de purificatoare de aer pentru casă F-VXK70 cu tehnologie nanoe.

Panasonic a dezvoltat o nouă generație de purificatoare de aer de casă foarte eficiente, cu funcție de umidificare F-VXK70. Utilizarea tehnologiei nanoe™ iar sistemul sofisticat de filtrare a aerului în mai multe etape F-VXK70 inhibă activitatea microorganismelor și a virușilor, previne dezvoltarea mucegaiului și a mucegaiului, umidifică și curăță aerul de praf și alergeni, elimină mirosurile neplăcute. Noul produs este deosebit de util pentru familiile cu copii mici și pentru persoanele care suferă de alergii și boli respiratorii.

Filtrul de aer funcționează astfel: mai întâi, aerul trece printr-un pre-filtru care îndepărtează particulele mai mari de murdărie. Aerul intră apoi într-un filtru HEPA compozit format dintr-un filtru antiviral cu catechine, antimicrobian enzimatic și antialergenic. Neutralizează până la 17 tipuri de viruși, bacterii și alergeni, oprește răspândirea mucegaiului și a mucegaiului și reține particule de până la 0,3 microni. Un filtru deodorizant captează și absoarbe mirosurile și compușii chimici, în timp ce un umidificator menține un nivel adecvat de umiditate. Toate filtrele au o durată de viață proprie pentru o perioadă de până la 10 ani.

Un senzor de contaminare încorporat monitorizează în mod constant calitatea aerului înconjurător, iar rezultatul este afișat pe afișajul de pe panoul frontal. Sistemul special de control al fluxului de aer Airflow Robot cu intrări duble de aer permite curățarea rapidă și de înaltă calitate a aerului dintr-o cameră de 52 m².

Funcția inteligentă a senzorului ECONAVI permite purificatorului să analizeze și să țină minte Rutina zilnică a proprietarilor săi. Poate fi plasat aproape direct pe perete și, datorită dimensiunilor sale compacte și designului elegant, se integrează perfect în orice decor.

Citește mai mult  LG surprinde cu un monitor îmbunătățit

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: