Parrot Flower Power are grijă de flori

diHouse a introdus un gadget inteligent care vă ajută să vă supravegheați plantele de apartament.

Noul Parrot Flower Power te face să te simți ca un florar. Un senzor de plante indică momentul în care trebuie udate "animalele de companie verzi sau să le expuneți la lumina soarelui. Dispozitivul este proiectat sub forma unei crenguțe. Trebuie doar să îl așezați în sol și acesta măsoară umiditatea, lumina, temperatura și chiar concentrația de îngrășăminte. funcționează timp de șase luni pe baterie.

Parrot Flower Power se sincronizează cu iPhone, iPad și computerul. Datele plantelor se transmit prin Bluetooth. Aplicația specială vă permite să urmăriți cu ușurință nevoile plantelor și să le îngrijiți corespunzător trebuie doar să creați un profil personal pentru fiecare dintre ei. Dacă nu cunoașteți numele exact al florii, puteți utiliza biblioteca de servicii extinse- cu imagini și descrierea caracteristicilor exterioare. Parrot Flower Power este potrivit pentru toate plantele, de la ficuși la cactuși, nu doar pentru orhidee și bonsai. Compania diHouse oferă acest dispozitiv în România.

Citește mai mult  Casa Ricca participă la ceremonia PinWin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: