PinWin 2014: câștigătorii celui de-al cincilea sezon

Pe 27 noiembrie 2014, Centrul de Design ARTPAY a sintetizat rezultatele celui de-al cincilea sezon de concursuri desfășurate pe platforma online . Juriul a declarat următoarele lucrări ca fiind cele mai bune? Cine a câștigat premii? Și cine a primit mașina Fiat 500?

Câștigătorii celor 12 concursuri PinWin online au fost premiați în Sala Mare a Centrului de Design ARTPLAY. Să le auzim numele!

Cel mai bun interior plat,
casă de țară

Marele Premiu în sezonul 5 PinWin – Fiat 500- a mers la Alexandra Fedorova. Proiect "Soluții contrastante a fost votat cel mai bun.

Cel mai bun interior în stil contemporan

Concursul a fost organizat în parteneriat cu ARCHISTUDIO. Câștigătorii primului loc la cinci categorii au primit premiul cel mare.. O excursie pentru două persoane în Italia, la Villa Miralfiore, cu un program cultural și gastronomic. În plus, fiecare participant a primit un cadou în cinstea celei de-a 20-a aniversări a companiei ARCHISTUDIO- Prosop de fitness Missoni Home.

1. Interior rezidențial modern

Proiectul "Contrasting Solutions" a fost votat drept cel mai bun interior rezidențial contemporan Alexandra Fedorova.

2. Lumină și umbră în interioarele contemporane

Interiorul unei case de țară în Letova Roșie a fost premiată pentru jocul de lumini și umbre. Autor- Vera Gerasimova.

3. Materiale și decorațiuni noi și neașteptate în interior

O soluție îndrăzneață și neașteptată a fost premiată de arhitecții PANACOM. Câștigătorul la nominalizare – «Casa-Python.

4. Interioare publice contemporane

Avcube Commercial Design Bureau a fost premiat pentru proiectul "În pace și armonie"!»

5. Cel mai cald interior

Penthouse-ul proiectat de Maria Vatolina a fost desemnat cel mai călduros din concurs.

Nominalizări suplimentare

Compania ARCHISTUDIO a acordat premii în cadrul nominalizărilor suplimentare. Câștigătorii au fost:

Interiorul apartamentului de pe strada Sretenka. Autori: arhitectul șef de proiect Boris Uborevich-Borovsky, arhitecții Anna Sycheva, Anastasia Dmitrieva, cu participarea lui Sergei Ivanov.

Apartament în Kiev. Autor- Ivan Yuryma.

Proiectul "Strălucirea minții pure". Autor – Elena Andreeva.

Proiectul "Consensul noului cu familiarul. Autor- Studio Interior LBA.

Cea mai bună cameră de zi

Concursul a fost organizat în colaborare cu Natuzzi Italia.

1. Locul I a mers în interiorul apartamentului Blizhnyaya Dacha Dacha. Autori: arhitecții Boris Uborevich-Borovsky, Svetlana Zhdanova, Oksana Lobanova, cu participarea lui Alexei Antonov. Premiul Scaunul Re-Vive de la Natuzzi, un fotoliu înclinabil inteligent care se adaptează la corpul uman și răspunde la fiecare mișcare.

2. Premiul special Pentru o utilizare maximă a mobilierului Natuzzi în interior, proiectul "Living room". Un clasic modern. Autor – Anastasia Gorbacheva. Premiul a fost acordat canapelei Forma de la Natuzzi, proiectată de arhitectul și designerul Claudio Bellini.

Oțel în interior

Concursul a fost organizat în colaborare cu AWELT.

1. Locul I Respirație de oțel. Ea i-a adus autorului, Natalia Dyshlova, marele premiu.. o excursie de o săptămână în Republica Dominicană.

2. Premiul al doilea Două proiecte în comun: "Shades of Steel!» De Katerina Lashmanova…

… și "Bucătăria cu lingura sau minimalismul Românesc". Autor- Ekaterina Gracheva. Premiul pentru locul al doilea un certificat de 50 000 de Leu pentru a cumpăra produse AWELT.

3. Locul al treilea a revenit proiectului Drive. Și autorul, Mihail Novinsky Smartphone Xperia T2 Ultra Dual.

Discovery 2014

Concursul a fost organizat împreună cu compania "Volhovec".

1. Locul I a mers la Little House. Autorul său, Pavel Vetrov, a câștigat marele premiu o excursie turistică la Florența.

2. Premiul al doilea juriul a premiat proiectul Minimalism& Loft. Autoarea, Anna Tekljuk, va călători la Milano pentru iSaloni Milano 2015.

3. Premiul al treilea a câștigat proiectul "Peacefulness". Autoarea sa, Evgeniya Lykasova, a primit, de asemenea, o excursie la expoziția iSaloni Milano 2015 din aprilie.

Bucătărie: spațiu de lucru

Concursul a fost organizat în colaborare cu Quartzforms.

1. Primul loc a mers la proiectul KinoKitchen NTV. Marele premiu, o excursie de 7 zile la Amsterdam, la hotelul Andaz Amsterdam Prinsengracht, a mers la Sergey Nasedkin.

2. Premiul al doilea a primit premiul "Multi-cuisine" Mihail Novinsky. Autorul a fost câștigătorul premiului – APPLE 24" monoblock.

3. Locul al treilea a plecat la muncă Iluzia infinitului. Autoarea, Anna Valkina, a fost premiată cu un certificat cadou pentru întreaga gamă de produse QUARTZFORMS, în valoare de 50.000 de Leu.

Lemn în interior și exterior

Concursul a fost organizat în colaborare cu marca PINOTEX.

Premiul cel mare a revenit designului de interior I.D. pentru proiectul unei case de țară în suburbiile Moscovei. Daria Shirokova și Inga Arshba au fost premiate cu un Apple Thunderbolt Display cu tehnologie Thunderbolt integrată.

Fereastră în interior

Concursul a fost organizat în colaborare cu ARTEX.

Marele premiu, un MacBook Air și un certificat în valoare de 250.000 de euro pentru a cumpăra produse de la producătorul japonez TOSO, i-a revenit Veronicăi Sudnikova. Proiectul ei "200 de metri deasupra solului" a fost desemnat cel mai bun.

Lumină în interior

Concursul a fost organizat în colaborare cu PRECIOSA LIGHTING.

Locul întâi a revenit restaurantului I Like Wine. Autorul său, Evgeniy Pozharsky, a luat premiul cel mare Tur de design pentru 5 zile în Republica Cehă.

Cel mai bun interior într-un stil clasic

Concursul a fost organizat în colaborare cu Modenese Gastone.

1. Locul I a preluat proiectul Moscow Classics. Autoarele, Natalia Merkulova și Svetlana Baskova, au luat premiul întâi legendarul fotoliu Baroque is Rock de Modenese Gastone.

2. Premiul al doilea a mers la proiectul Pavlovskaya Sloboda. Studioul de design interior "Design in cube" a devenit deținătorul unui certificat de 1500 Euro pentru produsele Modenese Gastone.

Șemineu interior ( 3D )

Concursul a fost organizat în colaborare cu White Guard.

1. Nominalizare "Cel mai bun proiect

Locul întâi a fost acordat proiectului Pattern. Grupul de arhitecți A PLUS A a câștigat marele premiu – Programul de licență 3D MAX.

2. Nominalizare "Cel mai neobișnuit și creativ proiect"

Locul al doilea a fost ocupat de proiectul "Norwegian Spirit". Alexandra Koroleva a fost premiată cu vatra electrică irlandeză Dimplex Cassette seria 600 Opti-Myst Irish, în direct flacără.

Concurs de fotografie. Arhitectura: simplă și complexă

Concursul a fost organizat împreună cu site-ul ARCHPLATFORMA și compania "PhotoFrame".

în categoria "Simplu în complex" Furnicarul" a fost propunerea câștigătoare. Autor- Yury Soloviev.

în categoria "Simplu în Simplu" Lucrarea "Catedrala catolică de pe strada Malaya Gruzinskaya" a câștigat. Autor- Alexey Yuryev.

Ambii câștigători au primit un X-E2 cu un obiectiv XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS.


Vă reamintim că concursurile PinWin sunt încă în desfășurare! Puteți participa acum la concursul "Cel mai bun spațiu în Artplay".


În curând, pe paginile noastre de pe rețelele de socializare va exista un album foto cu portrete reale ale prietenilor noștri și ale invitaților la petrecerea PinWin. Sărbătorește-te pe tine și pe prietenii tăi, vino alături de noi la Facebook Facebook.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: