Premiul internațional de design 2015: înscrieți-vă acum

Competiția aniversară International Design Award pentru arhitecți și designeri continuă să accepte înscrieri.

Hettich și REHAU, organizatorii International Design Award 2015, oferă un răspuns la întrebarea: cum ar trebui să arate mobilierul viitorului? Și sunt invitați să participe la concursul de design pentru cea de-a zecea aniversare. Acesta a fost lansat în această vară sub sloganul "Creați o nouă generație de mobilier". Provocarea pentru participanți Găsiți o soluție fezabilă pentru camera de zi, dormitorul, bucătăria sau biroul dumneavoastră.

În imagine: renumitul designer Gordon Bruce ( SUA ) membru al juriului concursului IDA 2015.

Câștigătorii vor fi recompensați cu premii valoroase. Primii trei clasați, aleși de juriu, primesc un premiu în bani în valoare de 2.000 de euro, o excursie de câteva zile în Germania și o sculptură suvenir. Un alt câștigător, ales de Hettich și REHAU, va merge în Germania pentru un seminar de design. În plus, unul dintre concurenți va primi premiul "People's Choice Award" în urma votului de pe site-ul web al concursului voucher de 500 de euro.

Înscrierile sunt acum acceptate până la 1 martie 2015.

În imagine: renumitul designer Max Lamb ( Marea Britanie ) membru al juriului pentru competiția IDA 2015.


Aflați mai multe despre concursul International Design Award 2015 și înscrieți-vă.

Citește mai mult  Arhitecții iau micul dejun cu Rehau pentru a noua oară
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: