Principalul PinWin al primăverii: cum s-a întâmplat

Ceremonia de decernare a premiilor PinWin pentru cel de-al patrulea sezon a avut loc pe 29 mai.

În inima Moscovei, pe site-ul DI Telegraph, în clădirea Central Telegraph, a avut loc Festivalul Group of Websites . Câștigătorii celui de-al patrulea sezon al concursurilor PinWin au fost premiați aici a proiectului internațional de design și arhitectură online. Ceremonia a reunit concurenți, arhitecți, designeri, decoratori, jurnaliști și redactori de glossy de interior, reprezentanți ai marilor showroom-uri, companii partenere și toți prietenii de la .

Câștigătorii au primit diplome de onoare și premii din partea sponsorilor fiecărei competiții: Konzept, VitrA, JUNG, Galleria Arben, HP și Qoobroom. Dar premiile nu îi așteptau doar pe câștigătorii concursurilor toată lumea a putut lua parte la o tombolă de la Stadler Form! Cocteilurile de la Parlament, bufetul și cadourile oferite de parteneri au făcut ca atmosfera să fie și mai festivă. Seara a fost marcată de muzică bună, grație prestațiilor incendiare ale lui GALAXY și DJ CAUSE LOVE.

Nu uitați că concursurile PinWin sunt încă în desfășurare! Două concursuri au fost deja oferite:

• Cele mai bune imprimeuri pentru tapet și textile
• Loggie, balcon, terasă

Mai multe concursuri se vor deschide în zilele următoare!

Un album foto cu imagini reale ale prietenilor și invitaților noștri de la petrecerea PinWin va fi disponibil astăzi pe paginile noastre de socializare. Sărbătorește-te pe tine și pe prietenii tăi, vino alături de noi la Facebook Vkontakte.
Citește mai mult  Efectul de prezență
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: