Propuneri pentru Premiul Lexus Design Award

Înscrierile pentru Lexus Design Award Russia Top Choice 2019 vor fi acceptate în perioada 10 august – 28 octombrie 2018.

Scopul programului a rămas mereu la fel.. Să facem lumea mai bună prin design. Este mai clar ca niciodată acum, deoarece cea de-a șaptea ediție a competiției din 2019 se va desfășura sub deviza «Proiectare pentru un viitor mai bun ( Design pentru un viitor mai bun ).

Ideile propuse în cadrul concursului de o nouă generație de designeri trebuie să țină cont nu numai de cele trei principii fundamentale ale mărcii Lexus- «anticipa", «Să inovăm" și "Intrigă", dar și nevoile societății viitorului. Participanții la Lexus Design Award sunt provocați să dezvolte soluții de design inovatoare și creative care să contribuie la viitorul societății.

Premiul Lexus Design Award România Top Choice – pentru a treia oară, va fi acordat premiul special pentru designeri și artiști. În faza Românesc a concursului, sunt invitate să participe lucrări care au potențialul de a contribui la un viitor mai bun pentru toți. Câștigătorul va intra în semifinalele competiției internaționale Lexus Design Award, în cadrul căreia două sute de tinere talente din întreaga lume concurează pentru a obține recunoașterea pentru designul inovator.

Numele juraților pentru etapa Românesc a Lexus Design Award Russia Top Choice 2019 vor fi anunțate în septembrie 2018., iar câștigătorul, finaliștii și finaliștii din competiția de votare deschisă vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc la București, pe 23 noiembrie.

Dacă vor ajunge în finala competiției internaționale, vor avea șansa de a crea un prototip funcțional cu un buget de până la 3 milioane de euro. ( yenul japonez ( Peste 1,7 milioane. Leu ) sub îndrumarea unor mentori de renume internațional și prezentat la Milan Design Week. Aici, unul dintre finaliștii premiului Lexus Design Award va primi marele premiu al competiției.. câștigătorul va fi selectat de un juriu internațional respectat al Premiului Lexus Design Award. Finaliștii de anul trecut au fost judecați de vizionari precum Sir David Adjaye și reprezentanți ai Snarkitecture și Formafantasma Studios.

Citește mai mult  Clasa Royalty
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: