Pusha oferă trei zile de reduceri în februarie

Între 21 și 23 februarie se desfășoară promoții speciale. Mobilierul și accesoriile vor fi disponibile la prețuri atractive.

21 și 22 februarie Promoția "PUSHA Super Weekend" se va desfășura în magazin în 2015. Timp de două zile, două produse.. măsuță de cafea și fotoliu Două produse sunt disponibile la un preț redus. 50% off.

23 februarie În 2015, în magazin va avea loc acțiunea "Ziua Apărătorului Patriei din PUSHA". Produsele proprii PUSHA, precum și toate colecțiile Gramercy vor fi vândute cu o reducere de 23%. În plus, la orice achiziție în ziua respectivă, clienții vor primi un card de reducere PUSHA.

Magazinul online oferă colecții de la peste două sute de mărci de top din Europa. Există, de asemenea, un showroom în București, unde puteți vedea piesele cu ochii dumneavoastră. Cele mai populare modele sunt în stoc în capitală, astfel încât livrarea se face în câteva zile. Magazinul oferă o garanție de calitate de 10 ani pentru toate articolele sale de interior.


Pentru mai multe informații despre promoții, consultați pagina oficială

Citește mai mult  Expoziție de lucrări ale studenților de la Institutul de Artă Contemporană Probleme
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: