Rezultatele celei de-a 14-a ediții a expoziției Salone del Mobile.Milano București

Cea de-a 14-a ediție a Salone del Mobile.Milano București s-a încheiat într-o notă foarte pozitivă: interesul și entuziasmul viu al profesioniștilor care au participat au întărit încrederea expozanților că nu investesc în zadar pe piața strategică Românesc, unde iubesc atât de mult Italia și sunt întotdeauna deschiși la noi propuneri.

Expoziția care s-a încheiat sâmbăta trecută în incinta târgului Crocus Expo-2 din București Salone del Mobile.Milano București și-a confirmat dreptul de a fi numit unul dintre evenimentele cheie de pe piața Românesc de mobilier și design interior de înaltă calitate, arătând vizitatorilor oportunități dincolo de așteptările lor și disponibilitatea partenerilor de a dialoga și de a discuta perspectivele de a lucra împreună.

Acest succes este confirmat de numărul crescut de participanți: expoziția a fost vizitată de 19.542 de profesioniști ( cu 9,1% mai mult decât în 2017 ) care, împreună cu reprezentanții mass-media, dau o creștere de 32,3%.

Expoziția a devenit locul în care 170 de reprezentanți ai industriei italiene de mobilă, invitați de agenția ICE, au luat parte la 4.400 de întâlniri de afaceri cu potențiali parteneri, pentru a-i familiariza mai bine cu produsele și activitățile expozanților.

Contribuția semnificativă a fost adusă de Ambasada Italiei la București, care a sprijinit Salone pe parcursul întregii săptămâni și a găzduit, de asemenea, evenimentul Triple I.. Inovatori italieni cu imaginație. Aceasta este o dovadă în plus a dorinței de a sprijini dialogul și la nivel național.

Aceasta a fost, de asemenea, cea de-a 14-a ediție a concursului SaloneSatellite București: 36 de tineri designeri din România și din fostele republici sovietice și-au prezentat produsele, îmbinând creativitatea, cercetarea și inovarea cu respectul pentru tradiție și spiritul Românesc specific. Câștigătorii Anna Strupinskaya, Dina Akkubekova și Ivan Basov au fost invitați la următoarea competiție SaloneSatellite, care va avea loc la Salone del Mobile.Milano, între 9 și 14 aprilie 2019. ( Citește despre câștigători. )

Citește mai mult  Milano Design Week 2014: Comorile unei case rusești din parcul industrial din Milano

Masterclass-urile s-au bucurat de un mare succes în rândul publicului și au oferit vizitatorilor șansa de a se întâlni cu trei personalități cheie din domeniul arhitecturii și designului contemporan, care și-au împărtășit propria viziune asupra unui "mediu de viață imaginar". Ferruccio Laviani, Fabio Novembre și Mario Bellini a vorbit despre viziunea lor creativă în materie de design și despre experiența lor în proiecte internaționale menite să sporească prestigiul mărcii "made in Italy", precum și pentru a încuraja publicul să vină cu idei noi. Participanții la conferință au fost inspirați și de prestația live a designerului rus Katerina Lashmanova.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: