Roca și Benedetta Tagliabue invită la o expoziție

La București se deschide o expoziție a arhitectei spaniole Benedetta Tagliabue și Roca.

La București, Muzeul de Stat de Arhitectură A. S. Pușkin găzduiește o expoziție de mansarde. . Expoziția "Regenerare urbană – Călătorind prin lume" a fost deschisă la Centrul Internațional de Expoziții Șciusev din București a făcut turul lumii" s-a deschis la Șciusev, Organizat de arhitecta Benedetta Tagliabue în parteneriat cu Roca. Expoziția, care poate fi vizitată până la 31 iulie, cuprinde zece proiecte diferite care prezintă arhitectura destinată spațiilor sociale și publice; o sinteză între mediul construit și natură, capabilă să creeze orașe confortabile și primitoare.

Hamburg, Paris, Barcelona, Napoli, Taichung, Neijiang și București se numără printre orașele alese pentru expoziție. Fiecare proiect ia în considerare contextul, istoria, locuitorii, cultura și caută să consolideze aceste aspecte ca materializare a filozofiei EMBT și Roca: îmbunătățirile în mediul urban duc la îmbunătățiri în viață.

Hamburg, Paris, Barcelona, Napoli, Taichung, Neijiang și București sunt orașele selectate pentru expoziție. Fiecare proiect ia în considerare contextul, istoria, locuitorii, cultura și caută să consolideze aceste aspecte ca materializare a filozofiei EMBT și Roca: îmbunătățirile în mediul urban duc la îmbunătățiri în viață.

Expoziția va avea loc la Muzeul de Stat de Arhitectură numit după Șciusev din București. .. Shchuseva de la 9 iunie la 31 iulie 2017.

Citește mai mult  Hotpoint a ales câștigătorul campaniei promoționale Idei proaspete pentru produse uitate
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: