Roca împlinește 100 de ani

Roca își sărbătorește centenarul în 2017. O seară de gală tradițională a marcat această ocazie, organizată în cadrul târgului MosBuild.

În fotografie: Antonio Linares, Anna Nasonova, Peter Nasonov, Marina Sidorina.

Evenimentul de gală a avut loc pe 6 aprilie într-unul dintre cele mai la modă locuri din capitală Crystal Ballrom. La eveniment au participat designeri, artiști, personalități din showbiz, parteneri Roca, reprezentanți ai presei și ai cercurilor diplomatice.

Oaspeții fac o călătorie de o sută de ani la RocaExpress. Înainte de începerea programului oficial, publicul a fost cufundat în atmosfera începutului de secol XX, concretizată prin anturajul legendarelor trenuri de lux. În hol, oaspeții s-au alăturat unui spectacol interactiv și au avut ocazia să interacționeze cu personajele Agathei Christie, să tragă cu ochiul la un cabaret parizian, să admire o dansatoare grațioasă și să joace un joc de degetar.

Partea oficială a început cu un număr de dans teatral, publicul fiind felicitat la final de Antonio Linares, CEO al Roca în România. La finalul programului, invitații au participat la un flash mob numit "mannequin challenge".

În imagine: Alisa Marukyan, Andrey Volkov, Nikita Matyushin și invitații serii.

În imagine: Anastasia Stotskaya, cântăreață.

În imagine: Anna Sviatoslavskaya, Maxim Leutsov.

Citește mai mult  Evoluția Flexform de la Milano
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: