Rockwell organizează un forum pentru designeri

Cel de-al 5-lea Forum Internațional pentru practicieni de design și arhitecți va avea loc la București pe 29 și 30 martie 2015. Există, de asemenea, posibilitatea de a participa online.

Cel de-al 5-lea Forum Internațional pentru practicieni în design și arhitectură, organizat de Rockwell, invită participanții. Pentru cei care nu pot participa la evenimentul de la București, există o opțiune de participare online. Tema forumului din acest an este «Interioarele moderne și clasice 2015: de la idee la implementare". Vei învăța cum să îmbunătățești procesele de lucru din compania ta, cum să câștigi noi clienți, cum să câștigi bani pe timp de criză și multe altele. Soluțiile strategice, noile tehnologii și tendințele actuale în domeniul designului vor fi discutate de speakeri internaționali și traineri de afaceri renumiți.

În 2015, Nigel Coates ( Marea Britanie, Nigel Coates ) Ludovico Lombardi ( Marea Britanie, Zaha Hadid Architects și LDVC ) Dmitry Norka ( unul dintre cei mai importanți formatori de afaceri din România ) Andrey Antonenko ( România, AvCube architectural group ) Ira și Olia Sundukovy ( România, Surorile Sundukovy ).


Înscrieți-vă la forum pe site-ul oficial.

Citește mai mult  Premii în toate formele!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: