Stilul casei Missoni

La târgul Salone del Mobile din Milano, care a avut loc în aprilie, Missoni a subliniat trei tendințe textile pentru 2010: tartan și pixeli.

Te-ai gândi, ce este nou într-un imprimeu floral pe tapițerie. Dar pentru Missoni, este "o grădină înflorită în casă": un sortiment pestriț de piese de tapițerie prezintă margarete și frezii în cerc; anemone și nuci uitate împodobesc lenjeria de pat și perdelele. Abundent supradimensionate, florile se repetă pe tapet, covoare și mochete. Și chiar.. afișate grotesc într-o cusătură neobișnuită de puf.

A doua temă majoră celebrul carouri tartan . Nu este surprinzător: se îmbină perfect cu zigzagul și dungile recunoscute ale lui Missoni.

În locul dungilor, zigzagurilor și cercurilor caracteristice, Missoni propune un nou sezon de carouri.

Un alt subiect important – Modele pixelate: firele sunt fragmentate în mii de bucăți, care arată ca niște macro-pixeli policromi în cele mai bune tradiții ale op art .

În fotografie: obiecte din colecția Auarium

Colecția de mobilier de exterior cu scaunul din cordon cu dungi multicolore este deosebit de remarcabilă. Modelul urmează benzile textile pentru husele pernelor decorative ( cu acestea puteți înmuia scaunul ).

O masă cu un model în zigzag pentru a completa colecția de grădină Missoni. Instrucțiuni pas cu pas pentru a face blaturi de lucru din gresie atașat.

VEZI ȘI
Produse noi de la Salone Internazionale del Mobile 2010
Citește mai mult  Stark în constelația Vărsătorului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: