Sub acoperiș

Cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Arhitectură și Design "Sub acoperișul casei…" se deschide pe 14 martie la București.

Încă o dată, un concurs de arhitectură va prezenta aproximativ o sută cincizeci de lucrări ale unor arhitecți de top din România și din țările vecine în domeniul interioarelor private și publice, al construcțiilor de țară și al designului de obiect. Geografia competiției se extinde. În acest an, în afară de marile orașe rusești tradiționale, ( Tallinn, Vilnius ) Ucraina ( Kiev și Odessa ) Moldova ( Chișinău ) Kazahstan ( Ust-Kamenogorsk ) și altele.

În cadrul concursului "Sub acoperișul casei" Un nou proiect de artă este dezvăluit- NU pentru concursul "Interior în fereastra altcuiva" ( curatorul Sergey Yaralov ). Toate tipurile de instalații, de la videoclipuri la machete, sunt găzduite în spații separate, închise – "camere". Nu le poți vedea decât dacă tragi cu ochiul prin una dintre ferestrele Interior City.

Festivalul va avea loc în mod tradițional în "Casa de pe Brestskaya" ( 2nd Brestskaya str., .6 ) de la 14 la 24 martie. Anunțarea rezultatelor concursului cu comentariile juriului și ceremonia de premiere Pe 18 martie la ora 16:00.

Citește mai mult  Rezultatele celei de-a 14-a ediții a expoziției Salone del Mobile.Milano București
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: