Tehnologia viitorului de la HP

HP Inc. la ISA Sign Expo a anunțat HP Latex R Series, prima tehnologie de imprimare latex de la HP care suportă imprimarea pe materiale flexibile și rigide folosind cerneala HP Latex, care garantează cea mai precisă reproducere a culorilor și o calitate a culorii albe de neegalat.

Cu un singur set de cerneală cu șase culori, seria HP Latex R garantează o calitate fără precedent la viteze mari de imprimare pe materiale precum spumă, polistiren, carton, polipropilenă ondulată, plastic dur, aluminiu, lemn, sticlă și altele.

Tehnologia de imprimare UV este acum folosită pentru imprimarea pe astfel de materiale, creând un strat gros de vopsea care acoperă complet materialul și necesită timp pentru a se usca. Cernelurile HP pe bază de apă din latex sunt deosebite deoarece păstrează aspectul și textura suportului, sunt inodore, ecologice și sigure pentru operatorul imprimantei.

Dispozitivele HP Latex RSeries vor fi disponibile în trimestrul al treilea din 2018, iar o demonstrație completă a tehnologiei va avea loc în luna mai, în cadrul expoziției FESPA din Berlin ( Germania ).

Citește mai mult  Stark în constelația Vărsătorului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: