Televizor de perete de la ad notam

ad notam a dezvoltat colecția Slim Bazel, care face posibilă transformarea unui perete cu oglinzi într-un ecran de televizor cu o singură mână.

Slim Bazel ad notam panels.

ad notam- producător de ecrane cu cristale lichide integrate într-o oglindă sau într-o suprafață de sticlă A introdus o nouă gamă de Slim Bazel. Gama include ( Full HD &#41 HD &#41 HD panouri LCD montate pe perete;. Când sunt pornite, ele reprezintă un televizor cu drepturi depline, iar când sunt oprite, nu se pot distinge de o oglindă obișnuită. Panourile ad notam sunt impresionante ca dimensiune: au o diagonală de 117 cm. Acestea pot fi montate atât pe verticală, cât și pe orizontală.

În fotografie: panouri Slim Bazel de la ad notam.

Fiecare panou din colecția Slim Bazel este echipat cu mai multe intrări și ieșiri. Până la 24 de elemente pot fi asamblate într-un ecran uriaș. Îmbinările panourilor sunt unite printr-o ramă de 3-5 mm grosime, astfel încât îmbinarea dintre elemente este de doar 6-8 mm și este practic invizibilă.

Citește mai mult  Neopolis Casa sărbătorește Ziua de Mai
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: