Un nou magazin IKEA City se va deschide în Mozaic

2 iulie 2020 IKEA va deschide cel de-al doilea magazin din oraș, la București. Spațiul va fi primul dintre toate magazinele IKEA din lume care se va numi IKEA City – un nou concept urban care va fi extins în viitor și pe alte piețe.

IKEA City Toate produsele IKEA vor putea fi cumpărate, iar articolele mai mici pot fi ridicate și cele mai mari pot fi livrate la un preț accesibil. O nouă abordare a zonării a fost introdusă pentru cumpărături rapide în magazin- Întregul sortiment este grupat pe zone, a fost dezvoltată o navigație prietenoasă, sunt disponibile coduri QR pentru găsirea produselor și funcționează case de marcat cu autoservire.

IKEA City situat la distanță de mers pe jos de stația de metrou Dubrovka, «Avtozavodskaya și Kozhukhovskaya și stația de metrou Dubrovka, și, de asemenea, în imediata vecinătate a celui de-al treilea inel de transport.

Sănătatea și siguranța angajaților și a clienților rămân prioritatea principală a IKEA. În pregătirea deschiderii, au fost implementate toate măsurile de siguranță și de distanțare socială necesare. Vizitatorii vor putea purta doar măști și mănuși, iar în magazin va fi un număr limitat de clienți la un moment dat. Serviciile de planificare și de eșalonare financiară vor fi disponibile în prealabil pe site-ul web.

Citește mai mult  Maria Serebryanaya și Sergey Makushev: Glamour a devenit sinonim cu chic
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: