Uneltele universale de la Bosch

Bosch a lansat gama PMF 2016 de scule multifuncționale pentru tăiere, șlefuire, șlefuire și răzuire într-o singură carcasă compactă.

Uneltele multifuncționale de la Bosch sunt disponibile într-o nouă serie- PMF 220 CE, PMF 250 CES, PMF 350 CES. Este mai convenabil și oferă funcții noi, cum ar fi AutoClick pentru PMF 250 CES, 350 CES- schimbarea accesoriilor fără scule în câteva secunde și iluminare cu LED pentru PMF 350 CES. Uneltele din seria PMF au o gamă largă de aplicații: îndepărtarea vopselei vechi de pe o ușă de intrare, tăierea unei găuri într-o partiție, șlefuirea unei plăci de bancă, chituirea rosturilor dintre plăcile de gresie din baie și multe altele.

Uneltele au o nouă interfață pentru duze Starlock, compatibilă cu toate uneltele Bosch și cu 90% din toate mărcile de multifuncționale. Suportul special în formă de stea asigură o fixare sigură pe capul sculei, care poate fi selectat din gama largă de accesorii pentru sistemele Starlock și Starlock Plus. Accesoriu Starlock compatibil cu toate cele trei noi modele de multi-unealtă Bosch Green. Iar accesoriul Starlock Plus este conceput pentru sarcini mai complexe și este compatibil doar cu PMF 350 CES.

Toate uneltele sunt echipate cu ( control al adâncimii de tăiere în patru trepte pentru lamele segmentate ). Asigură o precizie excepțională și vă permite să tăiați și să șlefuiți chiar și piese mici. O opțiune suplimentară de mâner anti-vibrații este disponibilă pentru toate uneltele.

Citește mai mult  ARTPLAY Design Centre participă la Noaptea Muzeelor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: