Whirlpool lansează site-ul oficial al primului său punct de vânzare Whirlpool, Hotpoint, Indesit din București

Whirlpool a anunțat lansarea primului său site oficial de desfacere – . Electrocasnicele mari și mici de la mărcile Whirlpool, Hotpoint și Indesit vor fi disponibile la prețuri speciale pentru clienți.

O gamă largă de modele din colecțiile anterioare la prețuri accesibile sunt disponibile în catalog. Fiecare produs are o descriere detaliată a specificațiilor tehnice, ceea ce face ca găsirea aparatului potrivit pentru casă să fie ușoară și rapidă. Și la "Promoții" Clienții pot afla despre vânzările curente și ofertele speciale.

Rezervați produsul ales direct online, lăsând un scurt formular de cerere. Un manager de punct de vânzare va contacta clientul și îl va sfătui cu privire la disponibilitatea modelelor, precum și cu privire la alegerea tehnologiei în general, de la design și dimensiuni până la disponibilitatea funcțiilor utile care vor fi relevante pentru fiecare utilizator în parte.

Cel mai bun mod de a cumpăra este, de asemenea, discutat cu un specialist în outlet. Facilitățile managerului nostru pot aranja livrarea prin curier în toată România sau, dacă clientul dorește, poate aranja și livrarea de la punctul de vânzare din București. În ambele cazuri, plata la livrare.

Primele modele sunt acum disponibile pentru a fi rezervate în următoarele categorii: fierbătoare, prăjitoare de pâine, mixere, cuptoare cu microunde și fiare de călcat, precum și mașini de spălat vase, plite și aragazuri, hote și frigidere. Gama se va extinde în mod activ.

Citește mai mult  BLANCO organizează un concurs foto cu premii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: