Whirlpool lansează un abonament pentru electrocasnice

Whirlpool s-a asociat cu partenerul Forward Leasing pentru a lansa programul "Electrocasnice prin abonament. În cadrul programului, puteți obține aparate Whirlpool, Hotpoint, Indesit și KitchenAid pentru o taxă lunară fixă, cu preluare progresivă și posibilitatea de a face upgrade la un model nou.

Un catalog cu toate modelele disponibile poate fi găsit în magazinul online, iar o serie de modele sunt disponibile și pe site-ul partenerului, înscrieți-vă.rf. Toate aranjamentele se fac online. Fără dobândă ( 0% comision de leasing ).

Modelul ales este livrat gratuit în orice loc din România, iar prețul include instalarea și conectarea ( cu excepția aparatelor care necesită o conexiune la gaz și a hotelor de aspirație ). Cumpărătorii vor avea posibilitatea de a semna un contract de leasing pe 4 ani, timp în care vor beneficia de servicii gratuite: reparații și înlocuirea pieselor de schimb în caz de defecțiuni.

În fiecare lună, clientul plătește o taxă de abonament fixă pentru modelul selectat. La sfârșitul contractului, utilizatorul are două opțiuni: fie răscumpără din nou tehnologia, plătind imediat soldul sau continuând să plătească în funcție de program, fie se abonează la un nou model fără a fi nevoit să plătească întregul sold al celui vechi. Aceleași condiții se aplică unui nou contract: livrare și instalare gratuite, reparații și înlocuirea pieselor de schimb pe durata contractului.

Atunci când se comandă un aparat nou la sfârșitul perioadei contractuale, modelul vechi nu trebuie returnat – acesta este preluat de către client fără plata integrală a valorii reziduale. Utilizatorul decide ce să facă cu ea.

Costurile de abonament încep de la 455 Leu pe lună, plata este calculată în funcție de modelul și categoria de aparate. De exemplu, un set complet pentru o bucătărie modernă, cu frigider, mașină de spălat vase, plită, hotă și cuptor, pentru un cost total de 155.929 Leu, ar costa 3.015 Leu pe lună. Aparatele electrocasnice sunt puse la dispoziția clientului de către Forward Leasing Ltd Contractul de leasing.

Citește mai mult  Citroën DS3 - alege-mă!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: