Yuri’s Dreams: o expoziție-călătorie prin spații futuriste

Expoziția "Yuri's Dreams" va putea fi vizitată la galeria Twinstore în perioada 1 mai – 30 iunie.

Timp de mulți ani, filosofi, cosmiști, gânditori religioși și artiști ruși, precum N.. Fedorov, V.. Vernadsky, A.. Chizhevsky, K.. Tsiolkovsky, P.. Florensky, N. . Berdyaev, N.. Soții Roerich au emis ipoteza că toți oamenii, fără excepție, sunt legați de noosferă și că visele noastre conțin informații pe care încă nu le-am văzut sau pe care nu le-am văzut, dar simțim prezența… Ideile cosmismului Românesc sunt strâns legate de valorile umaniste ale omenirii au constituit baza unei adevărate ieșiri umane în spațiu, iar potențialul lor științific și etic este departe de a fi epuizat. În mijlocul epidemiilor și conflictelor care au marcat anii '20, aceste idei sunt mai actuale ca niciodată.

. Kupriyanov Ser Space. Orange Stripe ( Yellow Sun ). Ansamblu. Card, acrilic. 100×150, 2018

Curatoriat de Anna Rezzova, Evgeny Netra și Arkady Babich La expoziție au fost invitați să participe artiști și autori renumiți din domeniul spațial care nu sunt indiferenți la tema spațiului. Vizitatorii vor vedea panourile stereo ale lui Konstantin Khudyakov; pânze în cele mai bune tradiții ale ilustrațiilor pentru operele de science-fiction sovietice Andrei Akhaltsev, Alexander Dragovoy și Alexander Arosev-Kashirin; experimente abstracționiste de Evgeny Netra, Leonid și Elena Feodor, Sergey Kupriyanov, Elena Bolotskikh, Alexander Korolev; fotografii digitale Eugene Voensky și Olesya Voronkova; pictură și grafică digitală Vladimir Martynov și Maxim TimofeevArta generativă de Ilya Sipyagin; instalații de Marat Nabi; sculpturi de Alex Petunin și Alexander Khrapachev. În total, expoziția va cuprinde lucrări de 30 de artiști.

Citește mai mult  Tehnologia viitorului de la HP

. Memoria Meshcherinova. 70×100, x.., 2016

Expoziția invită privitorul să se conecteze la un câmp unic de informații prin intermediul lucrărilor artiștilor și faceți o plimbare colaborativă prin subconștientul călătorului spațial. Gagarin nu mai este doar un erou din trecut, ci o personalitate sintetică a cărei conștiință este un depozitar unic de experiență reală și intuitivă a cosmosului.

Parada planetelor de la Stunina.70×50, x. ., 2021

Fiecare lucrare din expoziție Este o oprire separată în timpul plimbării prin acest cavou.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: