Zilele designului industrial la Skolkovo

Primul proiect anual Industrial Design Days in Skolkovo va avea loc la București în perioada 29 iunie – 1 iulie 2016.

Programul proiectului "Zilele designului industrial la Skolkovo" este alcătuit ținând cont de domeniile IT, dezvoltarea spațială, cercetarea biomedicală și tehnologiile eficiente din punct de vedere energetic ale orașului inovativ. Acesta se va dezvolta în trei direcții.

29 iunie. Prima zi – PUBLICITATE se va deschide cu "Rolul designului industrial în comercializarea dezvoltării inovative". Participanți: Ministerul Industriei, Centrul de Inovare Skolkovo, Rostec Corporation și VNIITE. Oratorul principal al zilei este Gergely Bösörmeni-Nagy, care va vorbi despre experiența maghiară în modelarea industriei de design. De asemenea, Matteijs van Dijk, de la agenția KVD reframing, va vorbi despre inovațiile în designul industrial din Olanda. Serghei Smirnov, fondatorul SmirnovDesign, va susține o prelegere pe tema "Relevanța cercetării pre-proiect în designul industrial în domeniul tehnologiei medicale".

30 iunie. Ziua a douaFUTUR începe cu o discuție despre promovarea designului industrial în regiuni în cadrul sesiunii "Dezvoltarea centrelor de design inovator bazate pe parcuri tehnologice regionale". Mai târziu în cursul zilei, vorbitorii vor fi designerul olandez Jonas Martens cu o prelegere "Noi abordări ale producției". Reciclare. Start-up-uri de design inovator, Boris Berlin, un designer industrial de renume din Danemarca, cu tema "Designul la răscruce". Materiale și tehnologii noi. Va exista posibilitatea de a-l întâlni pe Mario Bellini, un designer italian, în timpul cursului său de masterclass. Ziua se va încheia cu o discuție pe tema "Cercetarea tendințelor ca instrument de ajustare a strategiei companiei" cu participarea profesioniștilor din țară.

1 iulie. Ziua a treia – INOVAȚIA va începe cu sesiunea "Robotică și design industrial", organizată de Centrul de Robotică Skolkovo. Protagoniștii zilei de închidere vor fi președintele Astrarossa Design, Vladimir Pirozhkov, cu discursul "Unde mergem?? Viitorul spațiului Românesc cu echipaj uman", Dmitry Karpov, lector la British Higher School of Art and Design, cu tema "VR-UX – noi provocări pentru designeri". Ziua se va încheia cu anunțarea rezultatelor unui hackathon de design de trei zile.

Un program paralel cu proiectul "Zilele designului industrial la Skolkovo" oferă ateliere de lucru și cursuri de masterclass în formate de matchmaking, studiu de caz și "Școala clienților", care va permite contactul profesional direct și dobândirea de competențe de interacțiune între start-up-urile tehnologice și designerii industriali.

Urmați acest link pentru a vă înregistra gratuit la eveniment.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: