Armadini face ordine în garderobă

Cu umerașele din lemn Armadini Collection, hainele nu se vor încreți și nu vor rămâne îngrijite.

Rochii elegante, jachete subțiri, paltoane de blană călduroase, cămăși pentru copii și alte articole de îmbrăcăminte vor fi depozitate cu umerașe Armadini Collection. Disponibil în diferite dimensiuni, potrivit pentru toate tipurile de haine. Sunt disponibile umerașe pentru jachete și cămăși, de exemplu cu mai îngustă. Curbele umerașului urmăresc anatomia umană, astfel încât hainele rămân bine așezate. Funcționalitatea suplimentară este asigurată de o gamă de accesorii. De exemplu, lamele de catifea pentru pantaloni, bare pentru umerașe cu cleme pentru fuste, umerii de catifea pentru a împiedica bluzele și rochiile din mătase ușoară să alunece.

Modelele din colecția Armadini sunt fabricate din lemn masiv în Italia. Puteți alege dintre mai multe finisaje diferite: fag masiv ceruit cu ceară de albine, în culori mai închise ( nuc american, wenge, mahon sau abanos ) lac alb sau negru lucios, vopsea RAL mată, finisaje exclusive din piele sau aur de 24K. Elementele metalice sunt disponibile în patru versiuni: crom, crom mat, auriu sau bronz.

Citește mai mult  Uși către Anul Nou
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: