Fierul Chapurin

Modă și tehnologie în noul Rowenta.

Ținutele de designer au nevoie de îngrijire de designer. Rowenta Steam Force DW9245 de Chapurin Fier de călcat de ultimă generație cu generator de abur integrat. Funcțiile sale unice sunt accentuate de designul designerului de modă rus Igor Chapurin. Rowenta Steam Force DW9245 by Chapurin este delicat cu cele mai delicate țesături și stiluri dificile.

Generatorul de abur integrat produce un jet puternic de abur – și exact asta este ceea ce obțineți 230 g/min. Cu până la 50% mai mult abur pătrunde adânc în fibre: țesătura este hidratată din interior. Serviți prin simpla apăsare a unui buton. Și se oprește automat atunci când fierul de călcat nu este utilizat temporar, datorită tehnologiei inteligente "Plug & Play" senzor de mișcare. Un sistem electronic selectează configurația optimă pentru fiecare tip de țesătură Afișajul LED în limba Românesc și opțiunile pe care le puteți alege sunt la îndemâna dumneavoastră.

Citește mai mult  Sistemul universal de incinte Hülsta
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: