Lumi își renovează garderoba

O nouă colecție de dulapuri modulare pentru noul sezon de toamnă de la Lumi.

Lumi proiectează și creează mobilier încorporabil pentru casă, concentrându-se pe arhitectura internă a camerei și pe baza obiectivelor individuale. Pentru noul sezon de toamnă, designerii Lumi au lansat o colecție actualizată de garderobe. Sistemele de mobilier sunt realizate din Lumi Thermowood, echipate cu rafturi a căror înălțime poate fi reglată în funcție de înălțime sau de umplere. Există mai multe soluții din care puteți alege.

Vestiarul "Yin-Yang" Conceput pentru cupluri și vă permite să vă organizați spațiul fără a trasa o linie de demarcație între "domenii" gazdă și hostess. Materialul, culoarea și alegerea conținutului pentru vestiar îl fac inconfundabil.

Programul "Ladies Only" conceput exclusiv pentru femei și, pe lângă umplutura de bază, este dotat cu accesorii precum cârlige pentru genți, bijuterii, curele, rafturi retractabile pentru mănuși etc. .

Vestiarele pentru copii sunt dotate cu sertare cu încuietoare, rafturi cu bare la o înălțime accesibilă și rafturi superioare cu uși cu încuietoare – perfecte pentru articole sezoniere sau neesențiale.

Citește mai mult  Vestiar cupolă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: