Primul vestiar

Pentru prima dată în istoria mărcii, fabrica de mobilă Florence Collections a lansat producția de vestiare. În această toamnă se lansează programul Atlantique, în stilul pacheboturilor transatlantice de lux.

Companie italiană Colecții din Florența produce mobilier din 1972. Gama de produse variază de la mobilier tapițat la dormitoare și sufragerii – practic orice zonă a casei poate fi amenajată. În această toamnă, compania a adăugat un nou tip de mobilier la sortimentul său – un furnir din lemn de plop Florence Collections lansează primul său program de garderobă sub numele de Atlantique.

Vestiarul Atlantique este organizat după principiul "garderobei". Un program inspirat de mobilierul de pe pacheboturile transatlantice, care reproduce cu fidelitate stilul Art Deco, popular la începutul secolului XX. Finisat cu piele naturală de culoare aurie deschisă și frunze de argint. Frunza ușii 񢩈 vine în varianta batantă sau culisantă ) este îmbrăcată într-o sticlă decorativă &#40, de asemenea în sticlă oglindă ).

Suprafețele lor pot fi gravate cu modelul "net" Sau cu un model serigrafiat. Pereții panourilor pot fi, de asemenea, placați cu plăci de sticlă cu decor asortat, sau acoperiți cu piele sau textile, inclusiv cusături decorative. De asemenea, este disponibilă și varianta cu furnir și motiv de spini de pește.

Interiorul unui dulap este, bineînțeles, făcut pe măsură. Gama Florence Collections Atlantique poate fi echipată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru depozitarea confortabilă a hainelor, cum ar fi rafturi de diferite dimensiuni, rafturi pentru haine, umerașe pentru pantaloni, umerașe cu fronturi din sticlă sau din lemn, cutii de pantofi, sertare pentru cravate și curele….

Citește mai mult  Olga Vereshkina despre planificarea de succes a garderobei


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: