Helgi Home extinde linia pentru copii

Compania daneză Helgi Home a prezentat un nou produs din colecția "Gingerbread House", precum și accesorii luminoase și practice pentru bebeluși.

O geantă pentru jucării, un puf și un organizator suspendat vor decora și vor menține camera copilului în ordine. Aceste noi produse de la Helgi Home Kids completează seria de case ecologice jucăușe pentru care marca este atât de renumită. Poufurile sunt umplute cu bile anti-stres Acestea sunt concepute atât pentru copii, cât și pentru părinți. Organizatoarele sunt ușor de agățat în interiorul cabinei, pe paturi sau pe rafturi. Sacii de jucării se pot închide și au mânere pentru a fi transportați.

Există, de asemenea, o nouă adăugire la gama de căsuțe de joacă.. SPILHUS din colecția Gingerbread House. Pereții albaștri sunt decorați cu elemente decorative detașabile sub formă de "oameni de ghimbir" – biscuiți populari de Crăciun. Buline pe acoperiș ca și cum ar fi fost pudrate cu zăpadă. O casă de vacanță în ediție specială limitată. La fel ca și accesoriile, acesta este deja disponibil pentru a fi comandat pe site-ul Helgi Home.

Citește mai mult  IKEA vă invită să jucați un joc
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: