IKEA vă invită să jucați un joc

IKEA New Ideas in Life a găzduit un mic dejun pentru presă cu prezentarea noilor colecții de jucării și jocuri distractive.

Un mic dejun de presă cu prezentarea noilor colecții de jucării LATTO și SAGOSKATT a avut loc pe 20 noiembrie 2015 în cafeneaua înlocuitoare IKEA din București "New Ideas Are There" pe strada Zhitnaya. Jurnaliștilor și invitaților prezenți la eveniment le-au fost prezentate rezultatele unui studiu intitulat "How the World Plays?», Și, de asemenea, se simt ca un copil, jucând jocuri active noi înșine.

Potrivit unui studiu IKEA, părinții ruși recunosc că petrec puțin timp jucându-se activ cu copiii lor și ar dori să schimbe această situație. Colecțiile de jucării LATTO și SAGOSKATT sunt concepute pentru a distrage atenția copiilor de la tablete și telefoane inteligente și pentru a-i uni pe toți membrii familiei într-o distracție interesantă. Jocurile distractive din cafeneaua IKEA au asigurat că toți oaspeții se pot alătura distracției și jocurilor, astfel încât nici măcar adulții nu s-au plictisit de jucăriile LATTO și SAGOSCATT. Pe lângă faptul că au fost activi și s-au distrat, oaspeții s-au bucurat și de un mic dejun delicios.

Citește mai mult  Adaos de vară la buticul Mini Me
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: