Ascona lansează canapelele anatomice

"Ascona prezintă o nouă soluție pentru un somn sănătos și economie de spațiu – canapelele anatomice.

Ascona introduce o nouă colecție de canapele anatomice înclinate. O canapea din noua colecție va ocupa un spațiu minim în timpul zilei și se va transforma într-un pat complet pe timp de noapte. Mulțumită saltelelor anatomice Ascona veți avea un somn bun și vă veți recupera.

Noi modele adăugate la colecția Persei, «Ziua.. Noapte", «Apus de soare și Sunrise. Spre deosebire de canapelele transformatoare standard, modelele compacte din noua colecție oferă suport anatomic întregului corp, permițând corpului să se relaxeze și să se recupereze. Durabilitatea deosebită a construcțiilor canapelei și a mecanismelor de transformare permite utilizarea canapelei pentru somnul de zi cu zi, fără a vă îngrijora de uzură.

Noile canapele au un design modern și sunt disponibile într-o varietate de culori. Acestea pot fi utilizate și pentru zonarea camerelor Canapeaua va arăta perfect în centrul camerei datorită spătarului finisat.

Canapele Perseus și "Sunset" sunt potrivite pentru camerele copiilor Forma aerodinamică și colțurile moi vor oferi siguranța necesară pentru copilul dumneavoastră. «Răsărit de soare" Saltelele familiale Wellness au o capacitate mare de ședere și vor fi apreciate de familiile numeroase. «Ziua.. Noapte" va fi apreciată de bărbați O canapea universală în stil laconic se va potrivi cu interioarele masculine.

Toate canapelele din noua colecție au o garanție extinsă gratuită de 10 ani.

Citește mai mult  Masin&Objet 2013: cele mai importante momente ale iernii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: