Bucătărie duo

Mărcile germane Nolte Kuechen și Neff au organizat o dublă prezentare culinară la Expocentre din Krasnaya Presnya pe 21 noiembrie.

Prezentarea posibilităților la târgul internațional "Mobilier, accesorii și tapițerie" ( a se vedea. «Târg de mobilă 2012"" de la 12.11.2012 ). Producătorul de mobilier de bucătărie Nolte Kuechen a prezentat noi seturi de bucătărie. Electrocasnicele Neff au completat colecțiile moderne și clasice.

Fabrica are o istorie de 135 de ani și este cunoscută mai ales pentru aragazurile și cuptoarele sale. Prezentarea a oferit oaspeților o perspectivă asupra gamei complete de cuptoare cu microunde cu design inteligent din Germania Plite cu inducție controlate independent, un set de gătit cu aburi, ( cuptoare ) o mașină de spălat vase complet integrată, un sistem de frigider-congelator încorporat și cuptoare cu microunde.

În imagine: Alexander Malinowski ( director general al Nolte Kuechen ) și Natalia Bobrova ( șef al departamentului de comunicare corporativă al BSH Home Appliances ).

În imagine: Eva Hollin ( Nolte Kuechen ) Alexander Malinowski ( Nolte Kuechen ) și Natalia Bobrova ( BSH Home Appliances ).

În imagine: Vladimir Kamyshov ( BSH Home Appliances ) cu un coleg.

Citește mai mult  Toate într-unul singur
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: