Expoziția de mobilă FIDexpo – pentru prima dată la București

Asociația Întreprinderilor de Mobilă și Prelucrare a Lemnului din România a devenit partenerul general al noii expoziții FIDexpo ( aceasta a fost finalizată în luna mai la București ).

Prima expoziție internațională de mobilă b2b FIDexpo a avut loc în Pavilionul 75 al Centrului Expozițional All-Russian.

Organizatorii au avut un succes deosebit în ceea ce privește programul de afaceri. Olga Kosyreva, un cunoscut critic de design, a moderat conferința "Decorarea magazinelor: conceptul, designul interior, designul ferestrelor și alte aspecte de design care influențează atracția clienților". Împreună cu consultantul în design Vladimir Samoilov, a ținut o prelegere intitulată "Designul de obiect astăzi: la modă și atemporal". În plus, a avut loc cursul de seminar "Școala de confecționare a mobilei" ( despre marketingul pe internet pentru mobilă, gestionarea fluxurilor de clienți în centrele comerciale, retail eficient ).

În imagine: Olga Kosyreva ( fotograful Andrei Yagubsky ).

Printre expozanții de la salonul de mobilă FIDexpo se numără Principalele întreprinderi naționale: Dyatkovo, «Prima fabrică de mobilă", «Romarty", «Fabrica de mobilă Ulyanovsk și alții. În cadrul programului de afaceri, a fost semnat un memorandum de cooperare cu Asociația Națională de Mobilă din China.

În același timp cu FIDexpo a avut loc și cea de-a XI-a expoziție internațională de accesorii și componente pentru mobilă ZOW &#40, la care au expus peste 200 de furnizori interni și internaționali ). În același timp, în pavilionul 75 al Centrului Expozițional All-Russian a avut loc o altă expoziție specializată b2b "Technodrev Mebel" ( echipamente și tehnologii pentru producția de mobilier în acțiune ). În total, 12500 de vizitatori au vizitat târgul în patru zile.

Citește mai mult  Francesco Pasi dezvăluie secretele dormitorului Ellipse

Cea de-a doua expoziție internațională de mobilă b2b FIDexpo va avea loc în mai 2015 în Pavilionul 75 al Centrului Expozițional All-Russian.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: