HÁBITAT 2019

Feria Habitat Valencia, expoziția internațională anuală de mobilier și decorațiuni pentru 2019, va avea loc la Valencia între 17 și 20 septembrie.

Statisticile arată că Hábitat se întărește cu fiecare nou sezon. Numărul de vizitatori Feria Valencia 2018 Anul acesta s-a înregistrat o creștere de 13% față de anul trecut, 2017.

Vedeți recenzia standului Habitat Valencia 2018 în articolul nostru

În ultima și ultima zi, însă, la expoziție au fost prezenți 8000 de persoane! Numărul de cumpărători spanioli a crescut cu 12%. S-a înregistrat o creștere de 24% a numărului de vizitatori străini: din România ( 21% ) Portugalia ( 18% ) Franța ( 16% ) Italia ( 8% ) și Marea Britanie ( 5% ).

În vederea pregătirii sezonului următor, Hábitat a elaborat și a trimis deja un chestionar detaliat expozanților săi, care acoperă fiecare aspect al târgului. Feedback- Acest lucru este semnificativ pentru un astfel de eveniment de nivel internațional, la care participă din ce în ce mai mulți designeri și producători în fiecare an.

Citește mai mult  Saltele Ascona pentru sportivi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: