În tradiția marocană

Colecția de mobilier tapițat "Moroccan" de la Ligne Roset a fost creată de designerul Noé Duchaufour-Lawrance ( Noé Duchaufour-Lawrance ) pe baza amintirilor personale de la. Timp de un an, designerul a locuit într-o baracă de pescari de la periferia capitalei marocane. Seria a fost prezentată la expoziția din ianuarie de la Köln.

Designer Noë Duchaufour-Laurence ( Noé Duchaufour-Lawrance ) creat pentru companie Ligne Roset o colecție de mobilier tapițat care include o canapea, un fotoliu și un puf. Seria se numește Ottoman- «otoman. Suprafața scaunelor și a spătarelor este împodobită cu o cuvertură care amintește de modelele marocane.

Amintirile orientale nu sunt întâmplătoare: designerul Noë Duchaufour-Laurence a locuit cândva timp de un an într-o colibă de pescar pe plaja din Rabat capitala Marocului. Iar seria sa de mobilier otoman a fost creată inițial pentru un proiect de hotel din Marrakech.

Modelele geometrice ale tapițeriei contrastează cu formele moi și rotunjite ale modelelor. Mobilierul Ligne Roset nu are o carcasă internă, ci este umplut cu un strat de spumă poliuretanică de diferite densități, acoperit cu un strat de spumă Bultex. Tapițeria poate fi monocromă sau bicoloră, din piele sau din material textil.

Citește mai mult  Twinstore va găzdui un festival de mobilă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: