Köln așteaptă și cheamă!

târgul internațional de mobilă imm cologne începe pe 13 ianuarie 2014. Imposibil de ratat!

Expoziția anuală imm cologne- un mare eveniment pentru producătorii de mobilă, cumpărători, comercianți cu amănuntul, designeri și arhitecți. Cei mai importanți producători de mobilier din țările europene își prezintă noile colecții, deja intrate în producție. Spre deosebire de târgul iSaloni de la Milano, unde majoritatea exponatelor sunt prototipuri, colecțiile de la Köln ajung aproape imediat în showroom-urile și sălile de expoziție de mobilă.

Punctul culminant al imm cologne 2014- Expoziția LivingInteriors ( "Living Interiors" ). Expoziția bienală Dream Land este dedicată soluțiilor conceptuale pentru spațiile de locuit. În acest an un loc special este acordat băilor. Nu ratați instalația "Viața în baie".

Căutați tendințele actuale în centrul Pure Village, unde tradiționalul "Home interior pe scenă. ÎN 2014 ACASĂ Casa va avea două etaje și va fi construită de designerul danez Louise Campbell ( Louise Campbell ). Regina culorilor, a motivelor și a decorurilor promite să ne prezinte o "Casă" foarte senzuală.

În cadrul imm cologne 2014, Consiliul German de Design va acorda în mod tradițional Premiul pentru inovație în interior pentru soluții inovatoare și de viitor în domeniul obiectelor și al designului interior.

Citește mai mult  Biroul: o abordare globală
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: